SELEKTOR NA SLATKIM MUKAMA PRED OKUPLJANJE. Novi Piksijev poziv RAZGOROPADIO "ORLOVE"

Autor:

Sport

23.08.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" su se raspucali posle Piksijevog poziva.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dragan Stojković

Selektor Srbije Dragan Stojković u petak je objavio spisak igrača na koje računa za nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. (Luksemburg 4. septembar i Republika Irska 7. septembar) i prijateljski meč sa Katarom u Debrecinu (1. septembar), a onda je za vikend mogao da uživa u golovima i asistencijama svojih izabranika u klubovima.

DOMINACIJA NA SEVERU

Novajlija na spisku "orlova" Veljko Birmančević postigao je gol iz slobodnog udarca za Malme u pobedi nad Degerforsom u švedskom šampionatu (3:0). Nekadašnji krilni napadač Čukaričkog odigrao je do sada 20 utakmica u svim takmičenjima i postigao devet golova uz tri asistencije. O pozivu za nacionalni tim, popularni Birma govorio je i u intervjuu za portal Srpskog telegrafa Republika.rs.

- Najveća satisfakcija za fudbalera jeste da nastupa za svoj nacionalni tim - rekao je Veljko.

U vrhunskoj formi je i najbolji strelac naše reprezentacije Aleksandar Mitrović. On je u četiri kola nove sezone Čempionšipa bio starter na svakom meču, postigao je tri gola, poslednji protiv Hala za 2:0 na domaćem terenu, i upisao jednu asistenciju.

BERIĆETNI APENINI

Raspoloženi su bili i naši legionari koji igraju u Seriji A, a u prvom kolu istakli su se Filip Đuričić, Darko Lazović i Sergej Milinković-Savić. U međusobnom duelu Filip je bio strelac i asistent za svoj Sasuolo u gostujućoj pobedi protiv Verone, gde je asistent bio i Darko. Poslednji, ali ne i manje bitan jeste SMS, koji je takođe imao pogodak i asistenciju u trijumfu Lacija nad Empolijem (3:1) u gostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading