LUDNICA U SERIJI A: Bolonja preživela posle dva CRVENA KARTONA, neslavan start Juventusa - Ronaldu poništen gol u finišu!

Autor:

Sport

22.08.2021

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bolonje su savladali ekipu Salernitane sa 3:2, dok je Juventus remizirao sa Udinezeom 2:2, u okviru 1. kola Serije A.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bolonja - Salernitana

Ekipa Siniše Mihajlovića je uspela da stigne do trijumfa na premijeri u Seriji A, posle goleade i revije crvenih kartona.

U prvom periodu igre nije bilo golova, prvo su gosti ostali sa igračem manje u 34. minutu kada je Stranberg zaradio drugi žuti karton, a onda je isti greh ponovio Sorijano u 50. minutu.

Salernitana je povela sa 1:0 posle gola Bonacolija. Samo sedam minuta kasnije De Silvestri je izjednačio, da bi Kulibali ponovo goste doveo u vođstvo u 70. minutu.

Samo pet minuta kasnije Marko Arnautović je pokazao klasu i uputio precizan šut za 2:2, da bi De Silvestri postavio konačan rezultat dva minuta kasnije, a do kraja je još jedan fudbaler Bolonje pocrveneo.

Međutim, ekipa Siniše Mihajlovića je uspela sa sačuva vođstvo i zasluženo slavi!

Loš start za Juventus i poništeni gol Kristijana Ronalda u Udinama će dugo boleti navijače "stare dame".

Sve je dobro počelo, posle samo tri minuta Paolo Dibala je postigao gol za vođstvo Juventusa, a nakon 20 minuta već je bilo 2:0, a strelac je bio Huan Kvadrado na asistenciju Dibale.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Udineze - Juventus

Međutim, u 51. minutu su se stvari vrtoglavo okrenule! Ščešnji je skrivio penal koji je u 2:1 pretvorio Rodrigo Pereira.

U 60. minutu u igru je ipak ušao Ronaldo, ali nije doneo boljitak u igri favorizovanog tima.

Tek je usledila prava drama. Ščešnji u 83. minutu nije napravio katastrofalnu grešku, dobio je povratnu loptu od Bonućija i onda napucao Okaku koji je tako asistirao Deloufeu i bio je to gol za Udineze.

Ronaldo je u 95. minutu postigao gol za 3:2 koji je proslavio skidanjem dresa, ali je posle nekoliko minuta čekanja VAR pokazao da je to bio ofsajd i "zebre" su ukrale veliki bod.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading