MESI SE VEĆ DOGOVORIO SA NOVIM KLUBOM: Argentinac nije još ni debitovao za PSŽ, isplivala NAREDNA DESTINACIJA!

Autor:

Sport

22.08.2021

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lionel Mesi još uvek nije debitovao za Pari Sen Žermen, a već je ugovorio novi transfer!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi u PSŽ do 2023.

Kako piše Mirror sport, Mesi je obavio razgovore sa budućim poslodavcem legendom engleskog i svetskog fudbala Dejvidom Bekamom.

Nekadašnji as Mančester junajteda i Reala je vlasnik Inter Majamija koji se takmiči u američkoj MLS ligi rešen je da dovede Argentinca po isteku ugovora sa Parižanima.

Tema razgovora između Mesija i Bekama navodno je bila saradnja po kojoj bi Argentinac kod Engleza došao 2023. godine, a kako su tekli razgovori može se naslutiti iz izjave suvlasnika Majamija Horhea Masa.

 

 

- Optimista sam i verujem da će Mesi zaigrati u dresu Intera iz Majamija. Kao najveći fudbaler naše generacije on deli stavove s nama, jer želimo da stvorimo klub svetske klase. Bekam i ja ćemo uraditi sve da najbolje svetske fudbalere dovedemo u naš klub!

Lionel Mesi nedavno je potpisao ugovor sa PSŽ koji traje do 2023. godine, a videćemo gde će Argentinac završiti karijeru, pošto je u fudbalu očigledno sve moguće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading