OVAKAV ARSENAL JE ZREO ZA ČEMPIONŠIP: Čelsi sa POLA GASA slavio na Emirejtsu, Lukaku ODMAH dao gol!

Autor:

Sport

22.08.2021

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čelsija savladali su Arsenal sa 2:0 u velikom derbiju Londona u okviru 2. kola Premijer lige.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Romelu Lukaku

Čelsi je rutinski stigao do pobede na Emirejtsu, pa posle dva odigrana kola ima maksimalnih šest bodova, dok je očajni Arsenal na dnu tabele bez bodova i golova.

Plavci su poveli golom najnovijeg pojačanja Romelua Lukakua.

Snažni Belgijanac je u 15. minutu iskoristio fantastično proigravanje Risa Džejmsa da sprovede loptu u mrežu. Čelsi je nastavio sa dobrom igrom, pa je u 35. minutu stigao do 2:0, a gol je posle sjajne akcije postigao Ris Džejms.

Arsenal je dobar period igre imao krajem prvog poluvremena, ali nije uspeo da smanji rezultat, pa su igrači i menadžer Arteta ispraćeni zvižducima od strane svojih navijača na pauzu od 15 minuta.

U drugom poluvremenu totalna dominacija Čelsija, dok je Arsenal imao samo jednu dobru šansu preko Roba Holdinga.

Ipak, Haverc, Lukaku i Maunt nisu uspeli da iskoriste velike prilike, pa je na kraju ekipa Tomasa Tuhela slavila sa 2:0.

Muke za Arsenal se nastavljaju, pošto u narednom kolu gostuju šampionu Mančester sitiju i ukoliko ne naprave čudo posle tri odigrana kola biće bez bodova. Veliki derbi očekuje i Čelsi, Plavci će narednog vikenda igrati protiv Liverpula na Enfildu i biće to prvi pravi ispit za Tuhelove momke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading