SERGEJ KAO IZ TOPA: Srbin odigrao MAESTRALNU PARTIJU, pa bacio navijače u trans!

Autor:

Sport

22.08.2021

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić je odigrao maestralan meč na otvaranju Serije A, a potom poslao moćnu poruku navijačima.

Republika

Foto: Paola Garbuio/LaPresse via AP

Sergej Milinković Savić

Trener Lacija Mauricio Sari i najbolji pojedinac na terenu u prvom kolu šampionata protiv Empolija sumirali su utiske i najavili visoke ambicije.

U odnosu na ono što sam igrao pod Inzagijem, trener Sari sada traži od mene da se vraćam dublje kako bih uzimao loptu - uporedio je svoju ulogu u dva sistema Sergej Milinković Savić.

Kada je bio upitan koliko može ovaj tim i šta su ambicije, kao iz topa je odgovorio.

- Naš cilj je plasman u Ligu šampiona.

Sa druge strane Sari je potvrdio kakav je perfekcionista, jer je i pored pobede i tri gola za poluvreme, našao zamerke.

- Još je posla pred nama. Iskreno, plašio sam se u prvih 20 minuta, pošto smo se mučili, ali dobro smo odradili preostalih 65 minuta. Vraćali smo se mnogo pozadi po loptu, a to je veoma opasno i zbog toga smo primili gol posle polukontre. Ipak, tim je igrao u drugačijem sistemu, ima još da se radi, ali veoma je važno da smo dobili na nezgodnom gostovanju u Empoliju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading