DVA POJAČANJA NA PRAGU MARAKANE: Zvezda sprema REORGANIZACIJU U NAPADU, milion evra sreću kvari!

Autor:

Sport

22.08.2021

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je rešila da pojača ofanzivu, pa su glavni pikovi srpskog šampiona Rišairo Živković i Nikola Čumić.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Živković je već boravio na "Marakani" gde je obavio inicijalne razgovore sa upravom, ali još uvek nije doneo konačnu odluku, međutim, po svemu sudeći posao je već dogovoren.

Nekadašnji krilni napadač Ajaksa dres Zvezde bi zvanično trebalo da zaduži do kraja nedelje, odnosno posle gostovanja crveno-belih u Rumuniji.

Živković je spreman za povratak u Evropu, što je Zvezdin glavni adut. Holanđanin srpskog porekla je počeo je u Groningenu, potom prešao je u Ajaks, odakle je išao na pozajmice u u Viljem, Utreht, da bi ga potom otkupio Ostende leta 2017. godine. U Kinu je otišao u zimu 2019. u Čangčun, išao je na pozajmicu u Šefild Junajted, potom Gvangžu.

Nešto komplikovanija je situacija sa Nikolom Čumićem, krilom Olimpijakosa, a prepreku predstavlja visina otkupne klauzule.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Čumić

Naime, oba kluba i fudbaler voljni su za dogovor o pozajmici, ali je cena eventualnog otkupa po završetku sezone od 1.000.000 evra koju je klub iz Pireja postavio previsoka iz perspektive Beograđana. 

Čumić je fudbalski put počeo u rodnom Užicu igrajući za Slobodu, odakle je prešao u Metalac. Potom je nosio dres Radničkog koji ga je za 500.000 evra prodao Olimpijakosu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading