ITALIJANI KVARE ZVEZDI PLANOVE: Crveno-beli ostaju bez KLJUČNOG POJAČANJA!

Autor:

Sport

21.08.2021

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Dimitrije Kamenović bi mogao da se vrati u Srbiju brže nego što se očekivalo, ukoliko Crvena zvezde uspe da se dogovori sa Lacijom! Međutim, "nebeskoplavi" izgleda imaju druge planove sa defanzivcem kog su angažovali ovog leta.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Crveno-beli već očajnički traže zameni za Milana Rodića, a Kamenović je iskočio kao prva opcija, pogotovo što Mauricio Sari ne računa na njega, i rado bi ga poslao na pozajmicu.

Međutim, kako prenose mediji iz Italije, Đenova želi bivšeg fudbalera Čukaričkog, a to je poprilično dobra opcija za sakupljanje minuta u Seriji A, i potom potencijalni povratak u Rim.

Republika

Foto: Starsport

Dimitrije Kamenović

U Laciju žele da vide kako bi se Dimitrije snašao u Seriji A, pa su spremni da ga ustupe timu Đenove, iako se beogradski crveno-beli duže interesuju za momka koji može da igra kao levi štoper ili levi bek.

Adut srpskog kluba za sada su obezbeđena evropska jesen, ali videćemo koliko je verovatno da se ekspresno vrati u Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading