ZA LARISOM RIKELME SU MUŠKARCI OTKIDALI: Grudi joj donele SVETSKU SLAVU, a ona ima MRAČNU TAJNU - JEZIVO!

Autor: Republika

Sport

21.08.2021

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna Paragvajka Larisa Rikelme je jedna od prvih asocijacija na Mundijal u Južnoj Africi 2010. godine.

Republika

Foto: Instagram.com/printscreen

Legendarna fotka Larise Rikelme

Fotka sa telefonom među bujnim grudima postala je virala i napravila je od nje instant svetsku senzaciju. Nema ko nije želeo da izvadi Nokiju iz njenog dekoltea.

Ipak, ono što se malo zna jeste njena burna veza sa argentinskim fudbalerom Džonatanom Fabrom, počiniocem nekoliko krivičnih dela zbog kojih je završio u zatvoru.

Poznato je da devojke vole "loše momke", ali Fabro je baš preterao. Larisa i Džonatan su počeli sa strasnom vezom 2011. godine i odmah su postali miljenici medija, pojavivši se na naslovnicama brojnih magazina.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fabro je igrao za Paragvaj uprkos tome što je rođeni Argentinac

Godinu dana pre njihovog emotivnog zbližavanja Fabro je automobilom udario kolima mladu 23-godišnju Moniku Beatriz Depeler. Saobraćajka se desila dok je Monika motociklom vozila svog petogodišnjeg sina. Nedužna Monika je ostala na mestu mrtva, fudbaler je morao da plati porodici svu odštetu.

Nije se opametio, niti ga je Larisa urazumila. Zajedno su bežali od policije 2012. godine i tom udarili motociklistu.

Pet godina kasnije, Džonatan je optužen za seksualno uznemiravanje svoje maloletne nećake (11 godina), ćerke svog brata Darija, takođe fudbalera. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fabro se pozdravlja sa porodicom posle dosuđene kazne

Interpol je reagovao i 2018. godine poslao Fabra iz Meksika u Argentinu, stavivši za iza rešetaka. Za zverski čin seksualnog zlostavljanja 11-godišnje nećake, Džonatan Fabro je 2019. godine osuđen sa 14 godina zavtora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading