LEGENDE VERUJU U PROLAZ PARTIZANA: Portugalci PADAJU u Beogradu!

Autor: Marija Stefanović

Sport

21.08.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana pružili su za uslove ove sezone, koju su otvorili sjajno, bledu partiju na Azorskim ostrvima, gde su sa 2:1 poraženi od Santa Klare u prvom meču plej-ofa Lige konferencija. Revanš u Beogradu na programu je u četvrtak (21.00, RTS 1) u Humskoj, a jedan od ljubimaca grobara Miljko Đurovski u razgovoru za Srpski telegraf poručuje da će izabranici Aleksandra Stanojevića zablistati na tom meču i pokazati da su kvalitetniji rival od Portugalaca.

Republika

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana

Đurovski, koji je u karijeri nosio i dres Crvene zvezde, tvrdi da su crno-beli u prvom meču potcenili rivala koji dolazi iz jedne od najjačih evropskih liga.

- Nisam gledao utakmicu, ali sam video da je Partizan izgubio sa 2:1. I moram da priznam da me taj rezultat nije nimalo iznenadio jer Portugalci imaju veoma dobru ligu. Tamo ima dosta Brazilaca i Španaca, borbeni su i veoma brzi. A mislim da su ih crno-beli malo potcenili i da ih je to na kraju koštalo poraza - kazao je Đurovski i dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Nebojsa Petrovic

Milko Đurovski

- Međutim, to ne mora ništa da znači. Dobro je što se naredni meč igra u Beogradu pred navijačima Partizana i verujem da će srpski klub slaviti u tom meču bez ikakvih problema. Ako su uspeli da se vrate posle Sočija i slave nakon penala, verujem i da će ponoviti isto.

Kiks protiv Santa Klare je prvi poraz crno-belih ove sezone u svim takmičenjima, uz to imaju sedam pobeda i jedan remi. Nekadašnji trener crno-belih Vladimir Vermezović (58) poručio je da srpski tim igra odličan fudbal ove sezone.

- Zadovoljan sam igrom Partizana od početka sezone. Imaju čak sedam pobeda, a dosad su izgubili samo od Santa Klare i to nije neki strašan poraz. Jedino što mi se ne sviđa jeste to što se Partizanovi porazi ističu kao neka tragedija. Prosto su imali lošiji dan, možda su se zbog puta i svega malo opustili, ali to je sve. Ne bih davao neku posebnu pažnju tom meču - objasnio je Vermezović.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Vladimir Vermezović

On je ubeđen da će totalno drugačija situacija biti u Beogradu.

- Pred punim stadionom u Humskoj Portugalci neće imati nikakve šanse. Tako da verujem da crno-beli mogu da zabeleže pobedu i obezbede prolaz dalje u ovom takmičenju. Pa čak ida naprave dobar rezultat u istom - zaključio je Vermezović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading