ŠALKE JE OVO JEDVA DOČEKAO: Posao je završen! Nastasić u Fiorentini

Autor:

Sport

20.08.2021

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanska Fiorentina je juče i zvanično produžila ugovor sa srpskim defanzivcem Nikolom Milenkovićem, a danas je postalo jasno da će u Toskanu stići i Matija Nastasić.

Republika

Foto: Starsport

Nastasić se vraća u Violu

Kako piše emački "Bild", posao je završen. Naime, lekarski pregledi su gotovi, još samo paraf da se stavi na ugovor do 2023. godine.

Čim se Šalke preselio u Cvajtu bilo je jasno da će Nastasić kao jedan od onih koji najviše zarađuju otići iz Gelzenkirhena.

Njegov odlazak i više nego da odgovara Rudarima koji grcaju u besparici.

Kako će Nastasić u Italiji zarađivati manje nego u Bundesligi, Šalke je pristao da mu do sledećeg leta plati otpremninu od 500.000 evra, ali će svakako odlaskom srpskog štopera uštedeti 4.500.000 evra.

Podsetimo da je Šalke trenutno u dugovima od 217.000.000 evra.

 

 

Nastasić se vraća u klub čiji je dres nosio u sezoni 2011/12, pre nego što je potpisao za Mančester siti u transferu vrednom 15.200.000 evra.

Na Artemio Frankiju će ga sačekati pomenuti Milenković. a moguće i sunarodnici Dušan Vlahović kao i Aleksa Terzić. 

Kako je Milenkoviću mesto u startnoj postavi zagarantovano, najveća konkurencija biće mu Argentinac Lukas Martinez Kvarta.

Treba napomenuti i da je ovih dana Nastasiću stigao poziv od Dragana Stojkovića Piksija da nakon dve godine obuče dres reprezentacije Srbije. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading