EL FARDU BEN NAJBOLJI U ISTORIJI SRPSKOG FUDBALA: Sve dugujem navijačima i saigračima!

Autor:

Sport

19.08.2021

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

El Fardu Ben je pogotkom protiv Kluža oborio dva klupska rekorda !

Republika

Foto: Starsport

El Fardu ben postigao dva rekorda protiv Kluža

Postigao je 14.gol u evropskim mečevima, čime je postao najbolji strani strelac za crveno-bele u međunarodnim takmičenjima, kao i strani fudbaler sa najviše pogodaka u istoriji srpskog fudbala - 67. 

- Ponosan sam na činjenicu da sam postigao toliko pogodaka da uđem u istoriju ne samo moje Crvene zvezde, već i srpskog fudbala. Počastvovan sam zbog rekorda, a ogromnu zahvalnost za to dugujem svojim saigračima bez kojih ne bi uspeo da postignem takav učinak. Već dugo igram ovde i svestan sam koliko je to veliko dostignuće zbog sjajnih fudbalera koji su u prošlosti nosili crveno-beli dres - rekao je Ben.

Republika

Foto: Starsport

El Fardu Ben

Ben je istakao da se nada da će već na sledećoj utakmici u subotu protiv TSC-a navijači doći u što većem broju.

- Pokazali su i protiv Kluža da su uvek uz nas i onda kada je teško. Hoćemo da im sad vratimo i da im se odužimo dobrom igrom, pravim odnosom i pobedama. Videli ste i ove sezone koliko je titula važna i zato smo maksimalno fokusirani na mečeve u prvenstvu kako bismo odbranili naslov šampiona, pa je i to razlog više da dođu da nas podrže. Želimo da zajedno sa njima koračamo i ostvarujemo ciljeve. Zvezdaši dođite - podvukao je Ben.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading