ZANIMLJIVA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Evo šta je Stanojević izjavio pred duel sa Santa Klarom!

Autor:

Sport

18.08.2021

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 22:30 u Ponta Delgadi igraju prvi meč poslednje faze kvalifikacije za Ligu konferencija protiv domaće Santa Klare.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Trener Partizana Aleksandar Stanojević održao je konferenciju za novinare pred duel sa Portugalcima.

Za nas je ovo važna utakmica, jer nas još dve pobede dele od jeseni u Evropi. Svi igrači koju su ovde su spremni i očekujemo interesantan meč. Nemamo probleme s kovidom, imamo probleme samo sa povredama igrača.

Portugalske novinare zanimalo je koliko Stanojević i Partizan poznaju Santa Klaru.

Pratimo portugalski fudbal i ligu, znamo dosta. Znamo da imaju dosta brazilskih fudbalera, tehnički nadarenih i mislim da su individualno kvalitetni. Ako me pitate za imena, to ću ostaviti za nas, ali igrači znaju sve o kvalitetima fudbalera Santa Klare - rekao je Stanojević i dodao:

- Mislim da su agresivan tim sa dobrom tranzicijom, jaki na lopti, jedan na jedan, da imaju brze igrače i igraju taktički agresivno, menjaju nekoliko sistema, igraju moderan fudbal, adaptiraju se brzo. Pričali smo sa trenerima koji rade ovde (u Portugaliji), sa igračima koji su igrali. Mislim da ne mogu ničim da nas iznenade.

Što se tiče ambicija crno-belih u Ligi konferencija, Stanojević je imao šta da kaže.

- Prvo moramo da se kvalifikujemo u Ligu konferencija, to je prvi cilj, a posle ćemo videti - zaključio je trener Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading