OGLASIO SE TRENER SANTA KLARE: Portugalci i dalje ne znaju sa koliko fudbalera izlaze na meč sa Partizanom!

Autor:

Sport

18.08.2021

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 22:30 gostuju ekipi Santa Klare u prvom meču poslednje faze kvalifikacija za Ligu Evrope.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Partizan je stigao na daleka Azorska ostrva u grad Ponta Delgada, a na meču će biti oslabljeni neigranjem Saše Zdjelara, Danila Pantića i Nemanje Jovića.

Trener Santa Klare Danijel Ramos svestan je snage crno-belih.

Partizanov kvalitet nas ne sprečava legitimne mogućnosti da se ravnopravno borimo. Imamo i ovo uverenje, a uvereni smo i da se Santa Klara na najvišem nivou može suočiti sa jakim Partizanom, da se može suprotstaviti Partizanu - rekao je Ramos.

Partizan je odložio utakmicu sa Radnikom iz Surdulice, a upravo tu činjenicu apostrofira Ramos.

Imamo svežeg Partizana, jer je uspeo da odloži svoju prvenstvenu utakmicu, nešto što mi nismo dobili. Taj podatak nas čini neravnopravnim, jasno, ali mi idemo u meč sa našim snagama.

Dok se održavala konferencija Ramos još uvek nije znao rezultate PCR testova svojih igrača. Zbog zaraze koronavirusom desetorica fudbalera Santa Klare propustila su nekoliko vezanih mečeva.

Postoji šansa da za meč sa crno-belima neki od njih budu u sastavu.

- Čekamo rezultate testova. Imamo 14 igrača plus golmana, to je ono što znam da trenutno imam. Takođe znam da mogu imati više od pet popodne - rekao je Ramos i dodao:

- Sa duhom grupe koja postoji, sa jedinstvom, sa idejom igre koja postoji, sa sposobnošcću da svi radimo u pobedničkom smislu, gde nema krivaca u porazima i gde smo svi slavili pobede, mislim da možemo ponovo da napravimo dobro prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading