LEGENDARNI SAŠA ILIĆ ZVANIČNO NA NOVOJ FUNKCIJI: Da sam birao klub, ne bih bolje izabrao!

Autor:

Sport

18.08.2021

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler Partizana Saša Ilić je zvanično predstavljen kao trener Čukaričkog.

Republika

Foto: Starsport

Saša Ilić novi trener Čukaričkog

On je na klupi nasledio Dušana Đorđevića, koji je u ponedeljak sporazumno raskinuo ugovor sa timom sa Banovog brda.

Legendarni fudbaler, koji je po završetku karijere uplovio u trenerske vode, bio je angažovan najpre u Fudbalskom savezu Srbije, a sada je preuzeo kormilo "brđana".

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam dobio priliku da trenerski put počnem u Čukaričkom. Zahvalan sam Fudbalskom savezu Srbije što mi je izašao u susret i nije napravio problem pri prelasku na Banovo brdo. Takođe, zahvalan sam rukovodstvu na ukazanoj prilici i potrudiću se da opravdam poverenje- rekao je Ilić na promociji.

Ilić se sporazumno rastao sa Fudbalskim savezom Srbije u kojem je obavljao funkciju selektora pionira, ali i člana stručnog štaba Dragana Stojkovića.

Republika

Foto: Starsport

Saša Ilić u dresu Partizana

- Da sam mogao da biram klub u ovom trenutku to bi bio Čukarički. Sve se desilo odjednom, pozivi, razgovori. Imao sam jedan jedini problem, a to je rastanak sa Savezom, međutim naišao sam na potpuno razumevanje. Ovo je idealan klub za trenera na početku karijere. Odmah po završetku igračke karijere sam upisao licencu, počeo da radim u Savezu, i prethodnih šest meseci bio deo stručnog štaba selektora Stojkovića- rekao je Ilić, a potom je govorio i o planovima.

- Nadam se da ću napraviti tim sa prepoznatljivom igrom. Protiv mnogih igrača sam imao priliku da igram i odlično ih poznajem. Sve su to talentovana deca i moj je zadatak da na najbolji način iskoristim njihov potencijal. Zadovoljan sam sa igračkim kadrom, ali ću u narednim danima u dogovoru sa direktorom matijaševićem odlučiti da li su potrebne promene i eventualna pojačanja- poručio je Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading