DINAMO JE UPAO U CRNU RUPU, NIJE KAO ZVEZDA: U Zagrebu PLJUŠTE ŽESTOKE KRITKE posle debakla protiv Šerifa!

Autor: Republika

Sport

18.08.2021

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na hrvatskom portalu "Večernji list" osvanuo je tekst prepun kritika na račun Dinama.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

"Dželat" Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Šerif Tiraspolj, pokazao je kvalitet pobedom 3:0 nad Dinamo Zagrebom.

Hrvatski mediji smatrali su najbolji te zemlje za nesopornog favorita, tako da se ubedljiv poraz smatra katastrofom.

U tekstu na portalu "Večernji list" se navodi da se za razliku od šampiona Srbije, koja je "upala u zamku", zagrebački klub prošao još gore:

- Nadali su se u Šerifu da će Dinamo upasti u sličnu zamku kao i Crvena zvezda. A 'modri' su upali u crnu rupu bez dna! U taboru Dinama sigurno neće po dobrome pamtiti izlet u Pridnjestrovlje. U revanšu će morati da pokažu puno više, najblaže rečeno, ako se žele domoći bogatih finansijskih bonusa. Jer, zarada je svakako najvažniji aspekt ove Dinamove priče - navodi se u tekstu.

Autor piše da su sve procene pre utakmica zasnivale na tome da je Dinamo bolji od Šerifa. Uostalom, kao i Crvena zvezda, ali je teren pokazao drugačije.

- Takvi su signali odaslani i iz samog moldavskog tabora. A Dinamo je posramljen napustio Moldaviju! Teško je reći jesu li 'modri' potcenili Moldavce, ali jasno je kako će oni biti sve, samo ne lak zalogaj hrvatskom prvaku. Ako verujemo u čuda puno toga moraće da se Dinamu posloži u revanšu - zaključuju iz Hrvatske.

Revanš na Maksimiru se igra sledeće srede.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading