DINAMO IZGUBIO BITKU: Fudbaleru tzv. Kosova ZABRANJEN ulazak u Moldaviju!

Autor:

Sport

15.08.2021

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac tzv. Kosova Lirim Kastrati neće igrati za zagrebački Dinamo na gostovanju Šerifu u Tiraspolju u okviru plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona.

Republika

Foto: Starsport

Šerif - Crvena zvezda

Kako je i najavljeno, Moldavija nije želela da mu odobri vizu, pošto je on državljanin tzv. Kosova, koje ta država nije priznala.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kastrati u dresu Dinama na meču sa Totenhemom

- Ovim putem obaveštavamo javnost i navijače o tome da je GNK Dinamo prema Moldaviji pre nekoliko dana uputio molbu da moldavska država igraču prve ekipe Dinama Lirimu Kastratiju, inače državljaninu Kosova, odobri izdavanje vize za ulazak u Moldaviju s ciljem učestvovanja igrača u utakmici plej-ofa UEFA Lige šampiona između Šerifa i Dinama. Nakon intenzivnih kontakata kluba s Hrvatskim fudbalskim savezom i UEFA, u nedelju smo dobili odgovor da moldavska država ne može odobriti ulazak igrača Lirima Kastratija u Moldaviju- saopštili su iz Dinama između ostalog.

Utakmica je na programu u utorak od 21.00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading