RASPALIO SAM KAO DEKI: O Marjanovićevoj majstoriji bruji Srbija, a on pamti jedan gest trenera Crvene zvezde!

Autor:

Sport

16.08.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezona u Superligi nedavno je počela, ali sa sigurnošću možemo da kažemo da smo u subotu videli gol sezone. Ma, golčinu, i to s više od pola terena! Junak ove priče je Saša Marjanović (33), defanzivni vezista i kapiten Napretka, koji je u 75. minutu meča petog kola šampionata sa preko 50 metara poslao projektil pravo u mrežu Mladosti za pobedu "čarapana" od 2:1.

Republika

Foto: FK Napredak

Saša Marjanović

Rođeni Nišlija čija je neverovatna majstorija ubrzo obišla Evropu za Srpski telegraf ističe da je protiv Lučanaca postupio baš kao i njegov uzor Dejan Stanković dok je, noseći dres Intera, s polovine terena davao golove Đenovi u Seriji A 2009. i Šalkeu u Ligi šampiona 2011.

LEPOTICA KARIJERE

- Definitivno je gol protiv Mladosti najlepši u mojoj karijeri. Postizao sam golove direktno iz kornera u Čukaričkom, bilo je lepih iz daljine i u dresu niškog Radničkog, ali niti jedan ne može da se meri s ovim subotnjim. Nemanja Krstić mi je dao idealno sporu loptu, imao sam dovoljno vremena da se namestim za šut. Video sam da je golman Lučanaca Maksim Milović izašao na oko 16 metara od gola i raspalio sam baš kao moj uzor Deki dvaput u karijeri - ushićeno nam objašnjava nekadašnji igrač Partizana.

Republika

Foto: printscreen

 

On nam je otkrio da mu je Stanković, aktuelni trener Crvene zvezde, nedavno uputio silne komplimente nakon trijumfa crveno-belih nad Naprekom na Marakani (1:0).

DOKTOR FUDBALA

- Kada se završio meč, Deki mi je prišao, pružio ruku i rekao: "Ti si doktor fudbala. Nadam se da ćeš dati neki lepo gol u narednim utakmicama". Eto, nije mnogo prošlo i ja dadoh taj gol s preko pola terena. Inače, Stankovićev dres iz vremena dok je harao u Laciju čuvam i dan-danas. Sećam se kako sam molio roditelje da mi ga kupe - dodao je Marjanović.

Nema premije za gol, ali dobiću sat

Vezista Napretka, za koji igra od oktobra i dolaska iz kiparskog Nea Salamisa, kaže da ne očekuje premiranje od kluba za golčinu.

- Dobiću premiju za pobedu, nema stavke o bonusu za gol s polovine terena. Ali dobro, dobiću sat od FS Srbije za najlepši gol kola, i to je nešto - sa osmehom kaže Marjanović

.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading