STANKOVIĆ DOBIJA BRUTALNO POJAČANJE: Zvezda rešila KAPITALCA ZA EVROPU!

Autor:

Sport

15.08.2021

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Moldea, Ohi Omoižuanfo bi mogao da se nađe na raspolaganju Dejanu Stankoviću pre dogovorenog roka!

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Crveno-beli su već dogovorili saradnju sa napadačem koji će na "Marakanu" zvanično stići na zimu, ali situacija bi mogla da se promeni!

Kako navodi "RSB" uprava Moldea, nije htela da pusti Ohija u Zvezdu, ali sad se situacija promenila i Norvežani su voljni da puste najboljeg strelca za neku normalnu svotu novca, jer mu ugovor ističe na kraju kalendarske godine.

 

 

Ohi bi imao pravo nastupa za Crvenu zvezdu u grupnoj fazi (Lige konferencija, ili Lige Evrope, u zavisnosti od ishoda dvomeča protiv Kluža), a njegov trenutni klub, Molde, ispao je iz kvalifikacija za Ligu konferencija.

Ohi je prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Norveške, pored Moldea je igrao za Lilestrem, Jervu i Stabek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sale70

16.08.2021 15:46

Nastavite da zabavljate narod sa "brutalnim" pojacanjima.Po fotografiji bih rekao da je sigurno "brutalna" bukva.Mbape uskoro napusta PSŽ i to je brutalno pojacanje,bomba,atomska,aurora borealis...a ovaj je komedija,dok ne dodje neki Šerif i brutalno rastera indijance.Ovome prezime moze da bude brutalna brzalica,ha,ha...