OVO NIKAKO NIJE SMEO: Sin Dejana Stankovića imao KATASTROFALNI DEBI u novom timu (VIDEO)

Autor:

Sport

14.08.2021

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin trenera Crvene zvezde, Dejana Stankovića, Filip Stanković, krenuo je očevim stopama. Bavi se fudbalo, doduše na poziciji golmana. Mladi Stranković imao je neslavan debi za svoj novi klub, holandski Volendam.

Republika

Foto: TwitterPrintscreen/ESPN NL

Šta mu je to trebalo?

Naime, mlaldi čuvar mreže dobio je crveni karton na samom početku meča protiv Ado Den Haga i morao prevremeno u svlačionicu.

Stanković je već u 10. minutu jednu dugu loptu igrača Ado den Haga katastrofalno loše procenio, istrčavši bespotrebno na nju daleko od svog kaznenog prostora.

Shvativši da mu je lopta prošla i da će i protivnik biti van njegove kontrole, slobodan da se ušeta u mrežu, Stanković je oborio napadača protivničke ekipe Amara Ćatića.

Glavni arbitar nije mogao ništa drugo da pokaže crveni karton mladom Srbinu, koji je bez reči napustio teren.

 

 

Podsetimo se, Stanković je ovog leta prešao u Volendam na pozajmicu iz Intera, jer je u Milanu procenjeno da još neće dobiti šansu u prvom timu.

Za novi klub je izabran holandski drugoligaš, koji je u novi šampionat ušao sa ambicijom da se vrati u elitni rang takmičenja.

Inače, Den Hag je na gostovanju u Volendamu na kraju slavio sa 3:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading