Crvena zvezda objavila SJAJNE VESTI pred meč sa Klužom!

Autor:

Sport

12.08.2021

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde koji budu donirali krv u petak i subotu 13. i 14. avgusta u okviru akcije "Crveno-bela krv" koja se održava po 22. put biće nagrađeni ulaznicama za utakmicu protiv Kluža.

Republika

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Svi koji žele imaće priliku da u Medija centru stadiona "Rajko Mitić" u petak i subotu, 13. i 14. avgusta, u periodu od 10 do 18 časova daju krv.

Crvena zvezda rešila je da nagradi i zahvali se onima koji pokažu humanost i učestvuju u 22. po redu akciji "Crveno-bela krv".

S obzirom na to da se akcija održava uoči meča plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope Crvena zvezda - Kluž, klub je odlučio da svim davaocima krvi pokloni ulaznicu za tu utakmicu.

Krv mogu dati sve osobe od 18 do 65 godina, uz uslov da su zdrave, da su prethodne noći spavale uobičajeno, da su obedovale, da su unele određenu količinu tečnosti, kao i da nisu pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata. Neophodno je da interval između davanja krvi bude tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri meseca za osobe ženskog pola.

Zvezdaši, dođite na Marakanu i budite humani, stoji na sajtu srpskog šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading