VELEOBRT: Kostićev transfer karijere POD ZNAKOM PITANJA!

Autor:

Sport

11.08.2021

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Filip Kostić je prema pisanju medija na pragu prelaska iz Ajntrahta u Lacio, ali sportski direktor tima iz Frankfurta kaže da je situacija drugačija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić

Delovalo je da je samo pitanje trenutka kada će Filip Kostić zadužiti opremu Lacija, ali izgleda da transfer nije baš blizu, tako kako su ga italijanski mediji predstavili.

- Nama ništa nije stiglo. Nemam šta da kažem na tu temu. Mediji u Italiji znaju da požure, da budu žustri u nekim stvarima. Rekao bih da je tako i ovoga puta - rekao je Kreše na konferenciji za medije pred start nove sezone Bundeslige.

Republika

Foto: Starsport

 

Podsetimo, Kostić je duže vreme jedan od ključnih igrača Ajntrahta, čiji se čelnici nadaju da bi Srbina mogli da zadrže u klubu barem još godinu dana, s obzirom da ga ugovor veže do leta 2023. godine.

Prethodno je u opticaju bio i Inter, ali izgleda da je Lacio trenutno izvesnija opcija, ali konkretnijih detalja pregovora još uvek nema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading