POVRATAK OTPISANOG: Ovo je Stankovićevih 11 za Šerif!

Autor:

Sport

09.08.2021

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda ovog utorka igra revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Šerifa iz Moldavije, a ovo je potencijalni sastav crveno-belih koji će početi u Tiraspolju.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Ono što je poznato još od prošlog meča u Beogradu koji je završen rezultatom 1:1 je da Gelora Kange neće biti u timu jer je zaradio crveni karton.

Dosta muke će imati Dejan Stanković zbog ove situacije, a alternativa bi trebalo da bude iskusni Nenad Krstičić.

Povratak Miloša Degeneka u startnih 11 je definitivan, pa će protiv Šerifa igrati u tandemu sa Aleksandrom Dragovićem, dok će Milan Gajić dobiti prednost u odnosu na Marka Gobeljića, a sa suprotne strane biti neprikosnoveni Milan Rodić.

Foto: Starsport

 

 

Tandem Ivanić-Katai je nezamenljiv, a poverenje Dejana Stankovića će ponovo dobiti Filipo Falko.

Lois Dioni će početi meč kao najistureniji igrač, iako je propustio prvenstvenu utakmicu zbog povrede, izgleda da to iza njega i da je spreman da nastavi golgeterski niz.

Potencijalni sastav Crvene zvezde: Borjan, Gajić, Degenek, Dragović, Rodić, Sanogo, Krstičić, Falko, Ivanić, Katai, Dioni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading