Nema "Grobara" u Kijevu, ali će ON BITI NA TRIBINAMA!

Autor:

Sport

07.12.2017

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana neće biti prisutni na "Olimpijskom stadionu" u Kijevu za meč Lige Evrope protiv Dinama, barem neće dolaziti organizovano, ali specijalan gost iz košarkaške sekcije će pružiti podršku fudbalerima večeras!

RepublikaFoto: Tanjug/TANJA VALIČ
Kecman rešio da doputuje u Kijev i uživo navija za crno-bele

Nekadašnji košarkaš, a sadašnji član stručnog štaba KK Partizan Dušan Kecman biće na tribinama večeras za duel 6. kola Lige Evrope, a u izjavi za portal "sportske.net" istakao je da se spustio do Ukrajine iz Litvanije gde su crno-beli prekjuče igrali meč Evrokupa protiv Lijetvosa.

- Već mesec i po, dva sam planirao da dođem da gledam utakmicu u Kijevu pošto sam ovde igrao 2005 i 2006, želeo sam ponovo da dođem da vidim šta se promenilo.

Poklopilo se što smo imali utakmicu u Viljnusu, pa sam se samo spustio malo niže, južnije, da navijam, da bodrim Partizan jer imamo šanse da osvojimo prvo mesto u grupi. Dobro je da momci nemaju presiju kao što je bilo u prošloj utakmici - objašnjava Kecman koji je u sezoni 2005/06 igrao za KIjev, odakle se potom vratio u redove crno-belih.

Nakon poraza u Viljnusu od Lijetvosa Kecman ističe da je za igrače Mute Nikolića predstojeća utakmica protiv Cedevite u ABA ligi ključna.

- Derbi sa Cedevitom nam je bitan da se vratimo u pobednički ritam i nadam se da ćemo svi biti zdravi i spremni za tu utakmicu - naglasio je Kecman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading