NOVAK JE PONOSAN NA NJIH: Đoković čestitao osvajanje medalje srpskim sportistima (FOTO)

Autor:

Sport

08.08.2021

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket sveta i predstavnik Srbije na Olimpijskim igrama u Tokiju - Novak Đoković nije uspeo da poveća broj medalja za svoj Olimpijski tim.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak je bio u pohodu na čak dve medalje u Tokiju, u singlu i u miks dublu sa Ninom Stojanović na teniskom Olimpijskom turniru. 

Ipak, Đoković nije uspeo da osvoji ni jednu medalju, poražen je u polufinalu singla, zatim i meču za treće mesto. Dok u konkurenciji miks dubla nije imao snage da odigra meč sa treće mesto. 

Ipak, Srbija je oborila dosadašnji rekord po broju oborenih medalja. Sa devet odličja ispisana je istorija (u Riju je bilo osam medalja). 

Srbija je poslednjeg dana Olimpijskih igara osvojila dva odličja. Najpre su odbojkašice osvojile bronzanu medalju savladavši selekciju Južne Koreje sa 3:0 u setovima da bi nekoliko časova kasnije, vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila zlatnu medalju pobedivši Grčku sa 13:10 i tako odbranili zlato iz Rija. 

Upravo je Novak Đoković čestitao srpskim sportistima na postignutim uspesima.

Foto: InstagramPrintscreen/djokernole

 

Foto: InstagramPrintscreen/djokernole

 

Foto: InstagramPrintscreen/djokernole

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading