TUMBAKOVIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM: Zalutao sam na klupu Srbije...

Autor:

Sport

07.08.2021

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubiša Tumbaković je bio selektor Srbije sa kojom nije uspeo da se plasira na Evropsko prvenstvo.

Republika

Foto: Starsport

Ljubiša Tumbaković

Tumbaković priznaje da je napravio veliku grešku kada je odlučio da sedne na klupu Orlova.

- Ostaje žal, ali za Crnom Gorom. Ako ćemo da budemo realni, veliki žal ostaje za njom. Ona mi je dala šansu da se ostvarim i kao selektor, uživao sam u radu tamo i na kraju smo imali jednu ozbiljnu priču, način igre, selekcija igrača, vizija... I onda dođe utakmica koja nema veze sa sportom i ona opredeli sve. Pravio sam greške tokom života i ovog puta sam mislio da je ta odluka prava i da treba da se ispoštuje iz patriotskih razloga. To ljudi tamo nisu prepoznali i tako smo završili sjajnu saradnju - rekao je Tumbaković i dodao:

- Zalutao sam u selekciju Srbije! To je sigurno jedan ideal i kraj neke priče, ako to imaš u CV-ju, ti si onda ostvaren. Žao mi je što sam otišao iz Crne Gore i žao mi je što sam bio selektor Srbije. U Crnoj Gori smo napravili dobru priču i dugoročne planove i sve se srušilo. A onda dođem u grad u kojem sam rođen i jednostavno nemam utisak da je atmosfera onakva kakvu sam očekivao. Utakmica protiv Turske odigrana maestralno, Norveška maestralno, Mađarska isto...Igrači koji su tek ubačeni i igrači koji su zaboravljeni su postali afirmisani. Onda ne napraviš rezultat i gotovo. Ako je to razlog da selektor treba da ode - pa nek ide, al onda tapkamo u mestu. Ja sam bio nov tamo, zalutao sam jednostavno i odluka je bila jako loša - zaključio je Tumbaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading