OVO MENJA SVE: Na Maksimiru ČUPAJU kosu sa glave, HLADAN TUŠ za Dinamo pred nastavak kvalifikacija za LŠ!

Autor:

Sport

07.08.2021

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zagrepčani značajno oslabljeni uoči puta za Varšavu, možda i protiv Zvezde?

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stadion "Maksimir" - dom fudbalera Crvene zvezde

Dinamo Zagreb će u revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona gostovati Legiji u Varšavi bez kapitena Arjana Ademija, piše hrvatska štampa.

Naime, Ademi ima rupturu mišića zbog koje je diskutabilan i za okršaje u plej-ofu za elitno takmičenje, a koliko znači "modrima" potvrđuju dva remija koja su zabeležili bez makedonskog reprezentativca na terenu, protiv Rijeke i poljskog šampiona.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Propušta revanš u Poljskoj - Ademi

Hrvati javljaju kako Ademijeva povreda iziskuje strogo mirovanje i dužu pauzu, tako da od prevremenog povratka na teren nema ništa.

Ademi ima 30 godina, seniorski karijeru počeo je u Šibeniku, a član Zagrepčana je od 2010. godine. Zanimljivo je da je prošao sve mlađe selekcije Hrvatske, za čiji A tim je upisao tri nastupa, pre nego što se odlučio da zaigra za Severnu Makedoniju 2014. godine.

Revanš meč u prestonici Poljske igra se u utorak od 21 čas, a bolji iz tog dvomeča sastaće se sa Crvenom zvezdom ili Šerifom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading