ZVEZDA NEĆE NA MAKSIMIR: Veleobrt pred plej-of za Ligu šampiona?

Autor:

Sport

06.08.2021

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski as smatra da će, umesto crveno-belih, prvak Moldavije odmeriti snage sa Dinamom.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde na meču protiv Šerifa (1:1)

Fudbaler Šerifa na pozajmici iz Osijeka Stjepan Radeljić poručio je za "Jutarnji" da će Moldavci učiniti sve kako bi sprečili "već viđen" duel između Crvene zvezde i Dinama u plej-ofu za odlazak u Ligu šampiona.

Podsetimo, u prvim mečevima 3. kola kvalifikacija crveno-beli i "modri" su remizirali 1:1  na Marakani, odnosno stadionu Maksimir.

Prvu smo utakmicu na Marakani odigrali dobro, pokazali da nismo slučajno u ovom društvu. Vodili smo 1:0, imali priliku za još koji gol, završilo je 1:1. Odluka će pasti u revanšu kod nas. Nije ništa gotovo, znamo koliko je Crvena zvezda jaka, ali borićemo se, daćemo sve od sebe za prođemo - počeo je Radeljić, pa dodao:

- Znam, svi bi u Hrvatskoj i Srbiji, kao i u ostalim zemljama u komšiluku, želeli da vide dvoboj između Dinama i Crvene zvezde. Dinamo se već nametnuo u Evropi kao ozbiljan klub, redovno su u grupama Lige šampiona ili Lige Evrope. Zvezda je bila u krizi, sada se opet dižu, pojačali su se letos tako da bi, ako dođe do tog sudara, bilo zanimljivo i uzbudljivo i na terenu i oko njega. U Beogradu se već priča o tom dvoboju.

Za kraj, Hrvat je još jednom pokazao da prvak Moldavije "puca" od samopouzdanja.

Pobrinućemo se da taj dvoboj odložimo za neka druga vremena, a naravno da Dinamu želim prolazak protiv Legije - zaključio je Radeljić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading