STANOJEVIĆ LJUT KAO RIS: Trener Partizana bez dlake na jeziku posle remija u Rusiji!

Autor:

Sport

05.08.2021

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Stanojević zadovoljan izdanjem svojih izabranika, ali ne i deljenjem pravde glavnog arbitra iz Moldavije.

Republika

Foto: fkpartizan

Trener Partizana Aleksandar Stanojević

Fudbaleri Partizana remizirali su sa ruskim Sočijem rezultatom 1:1 u 3. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, a šef struke crno-belih Aleksandar Stanojević bio je nezadovoljan dosuđenim penalom protiv vicešampiona Srbije.

- Pa dobro, bilo je čudnih neverovatnih odluka. Neko sa tribine mu je dojavio da je penal, sudija nije želeo da ga svira. Doneta je takva odluka... - počeo je Stanojević, pa dodao: 

- Kad se daješ toliko, prirodna je nervoza, al ja bi se okrenuo terenu. Bilo je jako teško, ogromna vlažnost, momci su izdržali junački. Sve u svemu, mogu biti zadovoljan.

Strateg "parnog valjka" imao je samo reči hvale za ruskog predstavnika.

- Očekivano teška utakmica, protiv odlične ekipe, uigrane. Nije lako igrati sa njima, al dobro smo im parirali. U završnici smo imali nekoliko situacija gde nam je falio završni pas.

On je najavio veliku bitku u Humskoj za nedelju dana.

- Zadovoljni smo na kraji, bitno je da smo u igri, imaćemo navijače na našoj strani, ali biće teško i u Beogradu - podvukao je Aleksandar Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading