STANKOVIĆ U DILEMI DA LI DA IZVUČE "DŽOKERA": Traži se napadač za Šerif!

Autor:

Sport

02.08.2021

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stranac u prvom planu.

Republika

Foto: Starsport

Može li se snaći na toj poziciji?

 

Fudbaleri Crvene zvezde briljirali su u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv kazahstanskog šampiona - Kairata. Odmah nakon "petarde" na beogradskoj Marakani sva pažnja uprta je na sledećeg rivala - moldavski Šerif. 

Na svu sreću, u redovima crveno-belih nema povređenih igrača, umor i teški vremenski uslove jesu mali problem, ali ima sasvim dovoljno vremena  da se "napune baterije" do megdana u utorak.

Kako javlja Maxbet sport za trenera Zvezde Dejana Stankovića je veći problem pronalazak napadača koji bi prkosio odbrani Šerifa.

Jasno je da je moldavska "legija stranaca" čvršća od šampiona Kazahstana, a novajlija u redovima srpskog šampina, Francuz Lioni Dioni nije bio baš u ritmu na meču trećeg kola Superlige sa Spartakom iz Subotice.

Kako saznaje MaxBet sport Stanković je blizu odluke da ulogu špica nameni El Fardu Benu.

Ukoliko se ova odluka sprovede u delo, Filipo Falko ostaje na desnom boku. A na radost Delija, na gol se vraća kapiten Milan Borjan, dok će u veznom redu delovati Seku Sanogo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading