STIGLA TREĆA PONUDA: Marakana POD OPSADOM zbog defanzivca, Zvezda poslala EKSPRESAN ODGOVOR!

Autor:

Sport

30.07.2021

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Crvene zvezde Srđan Babić je natreženiji ovog leta na fudbalskoj pijaci! Posle povratka sa pojmice Famalikau, Dejan Stanković ima velike planove za njega, ali ponude na "Marakanu" samo pristižu!

Republika

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

 

Prvo se za Srđana Babića javila Braga  i željom da ga za 1.300.000 evra kupi, ali su u Ljutice Bogdana odugovlačili sa konačnim odgovorom.

Odustala je Braga, a potom je Vitorija Gimaraeš poslala ponudu, ali ponovo srpski šampion nije popustio, a onda je Stanković ukazao poverenje Babiću i "upario" ga sa Dragovićem i time pokazao da defanzivac nije na prodaju!

Nije ga bilo u evropskim kvalifikacijama, ali je činjenica da će Babićeva uloga u timu ove sezone biti velika.

Republika

Foto: Starsport

Srđan Babić

Međutim, prema saznanjima Mozzart sporta on se našao na listi želja prošlogodišnjeg Partizanovog rivala belgijske Šarlroe. Predložili su Crvenoj zvezdi da pozajme Babića na godinu dana, i da za tu opciju plate 300.000 evra.

Takođe, Šarlroa je želela da u ugovor o transferu sa Crvenom zvezdom unese opciju o obaveznoj kupovini u iznosu od 1.000.000 evra. Vagali su na Marakani, ali su brzo poslali negativan odgovor na adresu belgijskog kluba. Dejana Stanković je čelnicima Crvene zvezde rekao da mu je štoper Babićevih karakteristika potreban za nastavak sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kosmajac

30.07.2021 19:02

Vazno je da je Lakovic uz pomoc ex veze Kokeza -Ceferin lepo spakovao zreb !