ZVEZDA UPUTILA POZIV: Otvara se posebna tribina za decu protiv Šerifa

Autor:

Sport

30.07.2021

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će se sastati sa moldavskim Šerifom u okviru trećeg kola kvalifikacija za najelitnije evropsko takmičenje na stadionu "Rajko Mitić", a šampion Srbije je omogućio svim mališanima da ponovo bodre svoj voljeni klub u borbi za Ligu šampiona.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri i mladi navijači Crvene zvezde pre meča sa Kairatom

Naš trofejni klub poziva sve dečake i devojčice iz osnovnih škola, kao i škola sporta, koje su prisustvovale na meču protiv Kairata da dođu na utakmicu protiv Šerifa, zakazanu za 3. avgust u 21 čas na stadionu "Rajko Mitić".

- Prisustvo je dopušteno deci do 14 godina, a na svakih deset učenika je dozvoljen jedan punoletni pratilac. Prijave se vrše isključivo putem e-mail adrese marketing@crvenazvezdafk.com, a spisak zaiteresovanih mališana je potrebno dostaviti u eksel tabeli. Zbog epidemiološke situacije kapacitet stadiona je smanjen na 50 posto, a naši najmlađi navijači će biti smešteni na južnoj tribini beogradske Marakane. Rok za evidenciju svih prijava je do ponedeljka, 2. avgusta - navodi se na klupskom sajtu.

Zvezda je veoma ubedljivo eliminisala kazahstanskog predstavnika Kairat u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a veliki "vetar u leđa" za izabranike Dejana Stankovića bili su dečaci i devojčice koje su od prvog do poslednjeg zvižduka vatreno bodrili svoj voljeni klub u ovoj istorijskoj noći. Klub iz Ljutice Bogdana je izneo zahvalnost mališanima na neprestanoj pesmi i bodrenju, kao i svim nastavnicima, trenerima i roditeljima na iskazanoj podršci. Upravo na krilima najmlađih navijača Crvena zvezda je obezbedila plasman u naredno kolo kvalifikacija, pa zbog toga opet poziva svu decu da dođu na stadion u utorak, 3. avgusta, u 21 čas i ponovo budu deo crveno-bele porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading