MORATA: Neka me Real hvali; Nadam se da će se Ronaldo umoriti

Autor:

Sport

05.12.2017

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadaču Čelsija Alvaru Morati prijaju pohvale navijača Real Madrida, ali nije srećan što njegovom doskorašnjem klubu ne ide najbolje u prvenstvu Španije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Alvaro Morata

Za španskog reprezentativca nije bilo mesta u napadu "kraljevskog kluba", ali kako vreme prolazi sve češće se čuje da Zinedin Zidan na raspolaganju nema dovoljno napadača Moratinog kalibra.

- Ne znam da li nedostajem Realu, ali lepo je čuti da ljudi tako pričaju. Ipak, voleo bih da to nisu rekli jer to znači da klubu ne ide tako dobro. Nadam se da će Kristijano Ronaldo postići mnogo golova za Real Madrid, a u isto vreme se i umoriti do Svetskog prvenstva - rekao je Morata aludirajući na činjenicu da su Španija i Portugalija u istoj grupi na Mundijalu.

Dvadesetpetogodišnji napadač je prošle sezone postigao 15 golova za "kraljevski klub" iako je samo 14 puta bio u startnoj postavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading