Bomba u Novom Sadu: ROBERTO KARLOS PREUZIMA "LALE"?

Autor:

Sport

05.12.2017

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji proslavljeni fudbaler Real Madrida i brazilske reprezentacije Roberto Karlos mogao bi da prvi trenerski posao nađe u našoj zemlji! FK Vojvodina navodno je uspostavila kontakt sa Karlosom, a trenutno jedina i najveća prepreka jesu finansijska potraživanja slavnog Brazilca.

RepublikaFoto: Starsport
Da li će Karlosov prvi trenerski posao biti u Srbiji?

Menadžerska agencija koja zastupa Roberta Karlosa ponudila je Vojvodini, koja traži novog trenera, da preuzme ekipu, saznaje novosadski portal Butasport.

Ono što je kamen spoticanja u celoj ovoj priči jeste činjenica da Karlos ne bi prihvatio platu ispod 18.000 evra mesečno, što je zahtev koji "Lale" ne mogu ni u jednoj računici da isprate.

Brazilac je tražio da mu neki od pomoćnika bude srpski trener koji tečno govori španski jezik, što bi moglo da se obezbedi, a Karlos trenutno pohađa kurs za PROFI trenersku licencu u našoj državi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading