Maskerano pakuje kofere: Transfer u januaru?

Autor:

Sport

05.12.2017

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva najuticajnija tamošnja medija, "Sport" i "Mundo deportivo", preneli da Havijer Maskerano želi da po svaku cenu napusti klub u zimskom prelaznom roku.

RepublikaFoto: instagram.com/mascherano14
Havijer Maskerano

Argentinac je razočaran pošto je potpuno pao u drugi plan dolaskom Ernesta Valverdea, koji forsira tandem Pike - Umtiti.

Iako se sada Francuz povredio, i neće moći da igra do početka februara, Maskerano i pored toga insistira na odlasku pošto ima unosnu ponudu iz Kine i želi da igra bilo gde, kako bi spreman dočekao SP u Rusiji.

Ruku na srce, igre Đerara Pikea nisu ni blizu onih iz najboljih dana, Maskerano je definitivno mogao da igre češće sa Umtitijem, ali je šansu dobijao na kašičicu, pa njegov stav da ima potpuno pravo da dobije sada dozvolu da ode zaista i opravdan.

RepublikaFoto: instagram.com/mascherano14
Havijer Maskrerano

Istovremeno, "Sport" je otvorio temu šta ako ode Maskerano u januaru i okrenuo se jeftinijim i dostupnim alternativama na tržištu.


Sada su mete Džonatan Tah iz Bajer Leverkuzena, čija cena je oko 20 miliona evra, potom Injigo Martinez iz Real Sosijedada sa otkupnom klauzulom i Stefan De Fraj iz Lacija, kome ugovor ističe na kraju sezone.

Od ranije su u priči i Jeri Mina iz Palmeirasa čiji je transfer dogovoren za leto, kao i mladi De Lit iz Ajaksa, koji predstavlja budućnost.

Problem štopera, pošto je Maskerano i dalje povređen, Ernesto Valverde će pokušati da pokrije sa Vermalenom, mada trener Barse nije isključio mogućnost ni da to budu Serhio Buskets ili Lukas Dinj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading