Sa jednima se plasirao a druge vodi na Mundijalu?

Autor:

Sport

03.12.2017

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši selektor Srbije, Slavoljub Muslin, nije dobio priliku da vodi "orlove" na Svetskom prvenstvu u Rusiji, ali bi ipak mogao da bude selektor na predstojećem Mundijalu.

RepublikaFoto: Starsport
Slavoljub Muslin

Muslin je nedavno u startu odbio pregovore sa Fudbalskim savezom Bosne i Hercegovine uz obrazloženje da ima bolje ponude, a kako stvari stoje čekanje će mu se isplatiti.

Prema navodima australijskih medija srpski stručnjak je kontaktiran od strane FS Australije i već je doputovao u ovu zemlju na pregovore.

Muslin je nedavno bio kandidat broj jedan za mesto novog trenera Jokohame, ali je ispao iz trke, a na tom mestu bi navodno trebalo da ga zameni upravo bivši selektor Australije Ejndž Postekoglu.

Muslinu je iskustvo na klupi Srbije bio jedini selektorski posao, a ukoliko bude izabran za novog selektora Australije imaće priliku da ovu selekciju vodi protiv Francuske, Danske i Perua.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dr Miggyy

03.12.2017 22:46

AL’ JE KOKEZA OZBILJAN? Svaka čast Muslinu, radio kao selektor pošteno, pošteno uspeo da odvede reprezentaciju na Mundijal i FSJ doneo 15 miliona evra, a bagra htela i hleba preko pogače, pa je selektor pokupio pinkle i otišao bez pompe i ogovaranja. Koji je fazon Kokeze, da kada uvideo da ćemo proći kao na Mundijalu u Južnoj Africi, primenio dečji mmodel, nisam se setio, nisam dobro video. Smatram da bagra u FSJ ne zaslužuje da im se ponovo stavi Muslin na usluzi, ali on je patriota i to mu je glavno opravdavanje prema karakternoj javnosti. Kako bi bili "vuci siti i ovce na broju" Kokeza mora odmah da podnese ostavku, a pogotovu što ga opterećuju razne afere. Muslinu, ukoliko bude selektor ("Lesi se vraća doma") želim mu sa reprezentacijom da dogura do finala u bratskoj nam Rusiji. Rusi se već izjasnili da navijaju za našu reprezentaciju. Srećno!