(VIDEO) POPOVIĆ HEROJ PARTIZANA: Pantić i Gomeš SRUŠILI Slovake, crno-beli BEDEM ponovo ODOLEO!

Autor:

Sport

29.07.2021

17:58 >> 20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" pregazio slovačkog predstavnika.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Dunajska Streda - Partizan

Fudbaleri Partizana plasirali su se u 3. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, pošto su u Slovačkoj savladali Dunajsku Stredu rezultatom 2:0 (1:0).

Strelci za crno-bele bili su Danilo Pantić u 20. i Rikardo Gomeš u 80. minutu, ali je prelomni momenat revanš susreta viđen u 78. minutu utakmice.

Saničanin je tada srušio Taiva u kaznenom prostoru gostiju, dosuđen je penal za Slovake, ali je šut Balića sa bele tačke sjajno odbranio perspektivni golman kluba iz Humske Aleksandar Popović.

Podsetimo, crno-beli će u trećoj rundi odmeriti snage sa ruskim Sočijem, koji je "duplom pobedom" eliminisao azerbejdžansku Kešlu.

 

Kraj meča, Partizan je slavio sa 2:0

90. minut - Igraće se još tri minuta.

85. minut - Milovanović menja Rikarda, a Pavlović Pantića.

84. minut - Balić je oprobao svoj udarac iz slobodnog udarca, ništa od promene rezultata.

81. minut - U igru su ušli Rimarenko i Nikolesku, van terena su Divković i Vera.

80. minut - GOOOOL! Rikardo je povisio na 2:0! Zdjelar je odlično uposlio centarfora koji se ovog leta vratio u Humsku, a on se odlično snašao i savladao Jedličku za 0:2! Pogodak koji rešava sve dileme...

79. minut - Aleksandar Popović je ponovo bio na visini zadatka!

78. minut - Švajcarac je dosudio penal za Dunajsku Stredu. Saničanin je oborio Taiva, a Balič je sa bele tačke šutirao, ali je Popović sjajno odbranio! Ostaje 0:1..

76. minut - Slovaci pokušavaju da ugroze našeg predstavnika iz prekida, Partizan "obara" ritam meča i čeka poslednji sudijski zvižduk...

70. minut - Jojića je zamenio Šćekić.

69. minut - Šefer je prokušao da ugrozi gol Partizana, lopta je završila u korneru, a Slovaci su tražili igranje rukom Saničanina. Posle kornera, velika sreća za crno-bele, lopta je pogodila stativu, "preživeo" je Partizan...

64. minut - Domaći tim se trudi da smanji rezultat, pokušaj Divkovića je zaustavila odbrana Partizana, a potom je Vujačić otklonio opasnost.

60. minut - Aleksandar Stanojević je odlučio da napravi dvostruku izmenu. Na terenu su Jović i Holender, izašli su Marković i Natho.

58. minut - Nova izmena kod domaćih. Šaranija je zamenio Taivo.

57. minut - Slobodan Urošević je pokušao da uposli Danila Pantića, ali strelac gola za Partizan nije uspeo da zahvati loptu kako je želeo.

51. minut - I Vera je opomenut od strane švajcarskog sudije.

50. minut - Žuti karton za Jojića.

RepublikaFoto: Starsport
Vezista Partizana Miloš Jojić

48. minut - Zuberu je prošao po levoj strani, ali je poslao prejaku loptu ka Hrvatu Divkoviću, bez velikih prilika na startu drugog poluvremena.

46. minut - Počeo je drugi deo igre. Trener Dunajske Strede Nemet odlučio je da ubaci Baliča umesto Nebile.

Kraj prvog poluvremena, Partizan golom Pantića vodi sa 1:0

 

 

45+2. minut - Bibras Natho je majstorski uposlio napadača sa Zelenortskih Ostrva, ali je šut Rikarda završio na stativi.

45. minut - Igraće se još dva minuta nadoknade vremena.

42. minut - Ofsajd pozicija je prekinula opasan atak domaćina, crno-beli čuvaju minimalnu prednost.

40. minut - Čeka Partizan priliku iz kontranapada u finišu prvog dela igre. Pantić je pokušao da uposli Rikarda, ali je odbrana domaćih zaustavila obećavajući napad Beograđana.

35. minut - Posle konflikta na terenu, Pantić i Bekorovanil su "požuteli".

31. minut - Još dve polušanse imali su igrači vicešampiona Srbije. Najpre je Rikardo pokušao da uposli Pantića, ali je kapiten domaćih Kružilak to sprečio, a potom je neuspešan bio i Lutovac.

25. minut - Loša procena golmana Popovića umalo nije koštala crno-bele, a u sledećem napadu je mladi čuvar mreže sjajno sprečio Šefera da Dunajskoj Stredi donese izjednačenje.

20. minut - GOOOOL! Danilo Pantić je razornim udarcem doveo crno-bele u vođstvo, na dodavanje Bibrasa Natha. Češki čuvar mreže je bio nemoćan, "parni valjak" postiže zlata vredan pogodak - 0:1!

 

 

19. minut - Velika šansa za Partizan! Siniša Saničanin je šutirao glavom posle udarca iz ugla, ali je golman domaćih Jedlička uspeo da odbrani.

18. minut - Igor Vujačić je zaradio javnu opomenu.

14. minut - Veoma spor ritam utakmice, domaćin je imao novi korner, Partizan još uvek bez šanse.

11. minut - Žuti karton za Slobodana Uroševića.

7. minut - Još uvek traje početno ispitivanje snaga u Slovačkoj, uglavnom se igra između dva kaznena prostora, bez stopostotnih prilika.

3. minut - Vera je pokušao da ubaci loptu iskosa sa desne strane, ali je golman crno-belih Popović uspeo da skrene loptu u korner. Nakon udarca iz ugla, intervenisao je Rikardo, ostaje 0:0.

1. minut - Švajcarski arbitar dao je znak za početak susreta. 

Počinje meč u Slovačkoj

Dunajska Streda (3-5-2): Jedlička – Kružilak, Bekorovanil, Bruneti – Vera, Nži, Šafer, Nebila, Cigankis – Divković, Zuberu.
Partizan(4-2-3-1): Popović – Lutovac, Vujačić, Saničanin, Urošević – Jojić, Zdjelar – Marković, Natho, Pantić – Rikardo.

 

 

Fudbaleri Partizana gostuju ekipi Dunajske Strede u revanš meču 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija u Slovačkoj.

Crno-beli imaju gol viška iz prvog duela u Humskoj, kada im je minimalnu pobedu doneo Lazar Marković.

U međuvremenu, tabor "parnog valjka" napustio je kapiten Vladimir Stojković, koji je otišao u saudijsku Al Fejhu, a među stativama će ga zameniti Aleksandar Popović. U slučaju prolaza u treću rundu, vicešampiona Srbije čeka težak ispit - dvomeč sa ruskim Sočijem.

Partizan je u prvom duelu pokazao kvalitet protiv slovačkog predstavnika, propustio je sijaset prilika da slavi ubedljivijim rezultatom, pa se Grobari nadaju da će njihovi izabranici ponoviti takvo izdanje, čime se prolaz dalje ne bi dovodio u pitanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading