PONOSAN SAM NA NAŠU DECU: Zvezdan Terzić se zahvalio "dvanaestom igraču" protiv Kairata!

Autor: Republika

Sport

29.07.2021

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor našeg kluba Zvezdan Terzić ponosan je na ubedljiv trijumf ostvaren protiv Kairata (5:0), kao i na fenomenalnu podršku koju je Crvena zvezda imala sa tribina.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Zvezdan Terzić

- Crvena zvezda je pokazala da je najveća kada je najteže. Odigrali smo jedan fenomenalan meč, čestitam igračima i svima u klubu na još jednom vrhunskom rezultatu i na velikom trijumfu. Koliko sam ponosan na igrače i stručni štab, toliko sam ponosan i na sve u klubu zbog fantastične organizacije sinoćnje utakmice, a najponosniji sam na decu koja su donela neverovatnu energiju i podršku našim igračima. Sigurno najveća pobeda je atmosfera na "Marakani" i više do 20.000 dece koja su sa svih strana od Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, Rumunije i naravno Srbije došla da bodre Zvezdu i na to smo neizmerno ponosni. Hvala svoj deci na predivnoj energiji koju su priredili i na večeri koja će sigurno ući u istoriju kluba. Sa zadovoljstvom konstatujem da nije bilo ni najmanjeg problema na jučerašnjoj utakmici, deca su se ponašala izvanredno, svi su zdravo, bezbedno i srećni došli kućama. Ono što želim da naglasim jeste da će Crvena zvezda nastaviti sa ovom praksom stvaranja malih zvezdaša na samom stadionu koji gledaju uspehe i pobede, kao i da ćemo ubuduće organizovati dolaske deci da u velikom broju prisustvuju svakom našem meču bio on evropski ili prvenstveni i tako dodatno doprinesu ovoj istorijskoj eri našeg kluba. To je buduća armija Zvezdinih navijača. Nastavljamo dalje, ali sa ovakvim vetrom u leđa verujem da imamo neslućene mogućnosti - zaključio je Terzić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading