STANOJEVIĆ ODUŠEVIO NAVIJAČE: Ogroman MILJENIK Grobara staje na gol Partizana!

Autor:

Sport

28.07.2021

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvar mreže koga Grobari obožavaju još od sjajnih odbrana protiv Crvene zvezde u finalu Kupa Srbije 2017. godine dobija šansu.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Aleksandar Stanojević

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 20:45 gostuju ekipi Dunajske Strede u revanš meču 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a glavna tema u Humskoj uoči meča sa Slovacima je pozicija golmana.

Naime, kapiten Vladimir Stojković je otišao u Saudijsku Arabiju, a trener Aleksandar Stanojević najavio je da će sutra na golu biti Aleksandar Popović, dok će za vikend protiv Voždovca šansu dobiti Nemanja Stevanović.

Ne možemo da se branimo, jer jedan gol menja sve. Došli smo da zatresemo mrežu, pobedimo. Prednost koju smo doneli ne znači ništa, ali da bi domaćin otišao dalje mora da nas savlada 2:0. Prvo nas moraju da pobedoi, da bi se igrali produžeci. Sviđa mi se novo pravilo da ne važi duplo gol u gostima. Ne dozvoljava ti da kalkulišeš - rekao je Stanojević u Slovačkoj.

Strateg Partizana se potom detaljnije pozabavio pozicijom "među stativama".

Aleksandar Lutovac će biti desni bek, u Novom Sadu je odigrao kvalitetno, uvek odradi zadovoljavajući posao, jedino što dugo nije igrao, niti je bio desni bek. Kad je sastav u pitanju, znao sam ga odmah posle derbija sa Vojvodinom. Nemam nikakvih dilema. Utakmica traje 90 minuta, nekad svesno krenete s jednim da biste završili s drugim fudbalerom. Mirno spavam. Najlepše utonem u san pred utkamicu. Toliko se potrošim u u danima dok je spremam, da najviše volim u karantinu da se naspavam - poručio je Stanojević, pa podvukao:

RepublikaFoto: Starsport
Stevanović i Stojković

Ne bih stavljao upitnike pored Popovića i Stevanovića. Pokazali su se. Stojke će nam nedostajati zbog sigurnosti, ali i u dvojicu preostalih golmana imam maksimalno poverenje. Neca će braniti već protiv Voždovca. Rotirali smo golmane i prošle sezone. Da, Pop je u prednosti, u situaciji kad imam dva dobra golmana šansu ću prvo dati mlađem - objasnio je Stanojević.

Podsećanja radi, crno-belima je minimalan trijumf u prvom susretu doneo Lazar Marković, a u 3. kvalifikacionoj rundi Beograđane najverovatnije čeka ruski Soči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading