SRPDNJA SA KORONOM SE OBILA O GLAVU: Rezultati su POZITIVNI, priključen kiseonik!

Autor: Republika

Sport

28.07.2021

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Kristijana Ronalda Katia Aveiro završila je u bolnici usled zaraze korona virusom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Katia je dobila upalu pluća i hitno je hospitalizovana:

- Uhvatio me ovaj đavolji virus, pozitivna sam od 17. jula i bila sam u izolaciji. Imala sam slabe simptome i pridržavala sam se svih mera. Nažalost, prošlog petka sam dobila upalu pluća zbog prokletog virusa. Hospitalizovana sam i evo me - napisala je Ronaldova sestra na društvenim mrežama.

Zatim se zahvalila lekarima na pomoći:

- Sve ide dobro, oporavljam se uz pomoć Boga i divnog medicinskog osoblja. Neće me prokleti virus nastao na pohlepi ovog sveta naterati da padnem - dodala je Katia uz fotografije na kojima se vidi da je na kiseoniku.

RepublikaFoto: Instagarm.com/printscreen
Katia Aveiro u bolnici

Zanimljivo, Ronaldova sestra je pre nekoliko meseci rugala virusu. Kada je Ronaldo zbog pozitivnog nalaza morao da propusti mečeve reprezentacije Portugala i Juventusa u Ligi šampiona, Aveiro je koronu nazvala najvećom prevarom.

Naime, kada je saznala da joj je brat zaražen, Katia je na Instagramu napisala sledeće:

- Ako Ronaldo mora da probudi svet, onda je on Božji izaslanik. Hvala mu na tome! Zato što će tako hiljade ljudi progledati i o ovoj pandemiji, testovima i merama će misliti isto što i ja... Da je to najveća prevara koju smo videli - poručila je u oktobru prošle godine Kristijanova sestra.

Foto: Instagarm.com/printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading