(FOTO, VIDEO) SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI: Oženjeni FUDBALER uhvaćen na GOMILI sa TRI STARLETE u hotelskoj sobi - MORTUS PIJAN!

Autor: Republika

Sport

26.07.2021

16:32 >> 16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni englseki fudbaler Vejn Runi pozvao je policiju nakon što su se pojavile nejgove fotografije iz hotelske sobe sa tri oskudno odevene žene

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Bivši as Mančester Junajteda se zabavljao do ranih jutarnjih sati sa modelom sa Snepčeta Tajler Rajan i njenim drugaricama Elis Melvin i Bruk Morgan, sve tri imaju dvadeset i jednu godinu.


Runi je usnimljen poptuno ošamućen, iscrpljen dok su devojke đuskale u gaćicama u hotelskoj sobi koja košta 60 funti za noć u Mančesteru. Jedna se naguzila pored Vejna u dubokom snu.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vejn Runi

Još jedna fotografija koja je juče postala viralna jeste ona na kojoj je Runi u zagrljaju jedne od tri plavuše koje su mu te noći pravile društvo. Nekada fenomanalni igrač je bio ljut zašto su ga fotkale bez njegove dozvole bio ljut i boji se da je bio žrtva "nameštaja". Roditelji devojaka takođe su sinoć rekli da su "umorni" od bilo koje nevolje koju su prouzrokovale. Prijatelji su otkrili da su Runi i njegovi prijatelji pozvali u nejgov VIP separe u ekskluzivnom klubu "Čajnavajt"u Mančesteru u subotu uveče.

 

 

- Devojke su odvojeno slavile rođendan druga. One vole "Čajnavajt" i uvek su tu, ali nisu mogle da veruju da su pozvane - bili su zapanjene. Provele su nekoliko sati sa njim i njegovim prijateljima pre nego što su krenule dalje - kaže izvor "Sana".

Tada se podrazumeva da su Runija pratila dva prijatelja dok je odlazio u hotelsku sobu za devojkama.

- Polaskane su. Imale su zaista lepu noć i rekle su da su Vejn i njegovi prijatelji bili divni. Sve devojke vole zabave, ali mislim da je ovo bila verovatno najluđa noć u njihovom životu. Nije bilo seksualnog kontakta - bila je to samo sjajna noć. Vejn ih je vrlo pohvalio, kako su izgledale, ali ništa se nije dogodilo.

Tejler, koja ima 13.000 Instagram pratilaca, objavila je fotografiju na kojoj sedi sa Runijem na garnituri.


Koristila je filter u svojim snimcima, ispisujući reč "slatko“ po celom licu. Jedna slika prikazuje zamućen pogled menadžera Derbi kauntija, obučenog u crni duks i farmerke, te kako maše rukom u vazduhu držeći čašu vina. Međutim, oženjeni tata od četvoro dece kasnije se onesvestio, pa devojčice odlučuju da počnu sa podvalom. 

Runi ima četiri sina sa suprugom Kolin, srednjoškolskom ljubavi, s kojom je stao na "ludi kamen" 2008. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading