HLADAN TUŠ ZA DELIJE: Stigao kao VELIKO POJAČANJE, stranac već NAPUŠTA MARAKANU!

Autor:

Sport

25.07.2021

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao je Filipo Falko zimus kao veliko pojačanje Crvene zvezde, ali nisu navijači dočekali njegovu "eksploziju" u crveno-belom dresu! Očekivalo se da će u nekom momentu iskočiti kao Stankovićev "džoker", ali to se nije desilo...

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Italijan je stigao u Crvenu zvezdu za oko 1.2 miliona evra, a postoji šansa da već ovog leta napusti "Marakanu".

Navodno je za njega zainteresovan turski Altaj, novi prvoligaš, koji već duže vreme prati Falkove igre i zainteresovan je da ga dovede ukoliko su u Zvezdi spremni da ga puste, pošto je ofanzivac vezan ugovorom do 2023.

Falko nije imao sreće po dolasku među crveno-bele, prvo se povredio, pa je posle toga dobio koronavirus od koga se dugo oporavljao, dok je tu naravno i problem jake konkurencije pošto je El Fardu Ben i dalje ispred njega u planovima Dejana Stankovića.

RepublikaFoto: Starsport

Turski list "Jeni Asir" javlja da je Altaj veoma ozbiljan po pitanju Falka i da im je prvi kandidat za mesto desetke, a veoma ambiciozno ulaze u narednu sezonu.

Za sada je Falko odigrao 13 mečeva i postigao četiri gola, odigrao je solidan meč protiv Mladosti gde mu je posle konsultacije VAR-a poništen gol, ko zna možda su pred Italijanom bolji dani na "Marakani".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading