SUMORAN DAN ZA SRPSKI FUDBAL: Posle Zvezde RAZOČARAO i Čukarički!

Autor:

Sport

21.07.2021

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je poražena u gostima od Kairata, a Čukarički na svom terenu nije uspeo da pobedi azerbejdžanski Sumgajt u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

RepublikaFoto: Starsport
Velika borba vodia se na Banovom Brdu

Čukarički je odigrao samo 0:0, pa na revanš u Azerbejdžan putuje bez ikakve prednosti i sigurno ga ček veoma težak posao.

Srpski tim je tokom celog meča bio daleko bolji rival, a Sumgajt je došao sa namerom da osvoji bod i svih 90 minuta proveo je u totalnoj defanzivi.

Čukarički je prvu veliku šansu imao već u sedmom minutu, kada je Jankovićev udarac zaustavio večeras sjajni golman Bajramov.

Ipak, do kraja prvog poluvremena crno-beli sa Banovog Brda nisu imali više nijednu stopostotnu priliku, jedino su u 33. minutu tražili penal, ali je sudija ostao nem, iako je lopta pogodila u ruku jednog od gostujućij fudbalera.

Na početku drugog poluvremena prvi je zapretio Sumgajt. Kodžhanijazov je pogodio stativu u 54. minutu, pa je Čukarički uz dosta sreće uspeo da se izvuče.

Đorđević je na teren poslao Čolića i Kembela u 60. minutu i od tog trenutka Čuka ja zaigrala dosta bolje. Upravo je Čolić u dva navrata propustio dobre šanse, prvi put ga je zaustavio Bajramov, a potom je iz sjajne pozicije šutirao preko prečke.

Čukarički je do kraja meča propustio još nekoliko veoma dobrih šansi, ali je Bajramov bio neprelazan, pa će Sumgajt u Azerbejdžan otići sa velikih 0:0, dok našem timu ostaje da u revanšu pokaže mnogo bolju igru i stigne do prolaska u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading