(VIDEO) Liverpul "petardirao" Brajton, Totenhem opet samo do boda

Sport

02.12.2017

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula bez većih poteškoća su prošli kroz Brajton, pobedom od 5:1, dok Totenhem i dalje nastavlja da štuca, pošto su u malom derbiju Londona stigli tek do boda na gostovanju Votfordu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Liverpula slave ispred očajnog igrača Brajtona

Firmino je bio dvostruki strelac u ubedljivoj pobedi protiv "Galebova", dok su se u strelce upisali u Emre Džan, Kutinjo, dok je peti gol bio delo Danka, koji je sproveo loptu u sopstvenu mrežu.

Marej je samo ublažio poraz, ako se to tako može nazvati, pogotkom sa bele tačke.

Votford i Totenhem su podelili bodove u 15. kolu Premijer lige, čime su "Pevci" i dalje nastavili da padaju na tabeli engleskog prvenstva.

Nakon dinamičnog prvog dela igre u kome su domaći poveli preko Kabaselea u 13. minutu, a gosti poravnali rezultat preko Mina u 25. minutu usledio je period mirnije igre.

Totenhem je ostao sa igračem manje nakon crvenog kartona Sančeza u 52. minutu, nakon čega su stali u gard i čekali priliku da iz kontre ugroze domaćina. Jednu šansu su i imali, ali Votford više može da žali za celim plenom, pogotovo što su u nadoknadi oštećeni za čist penal.

Lester je na svom terenu slavio protiv najprijatnijeg iznenađenja Premijer lige Barnlija minimalnim rezultatom 1:0, a taj jedini pogodak viđen je već u 6. minutu igre.

Everton i Stouk bili su sigurni na svom terenu protiv Hadersfilda, odnosno Svonsija, dok su davljenici Vest Brom i Kristal Palas podelili bodove - 0:0.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading