JEDVA DOČEKAO DA NAPUSTI HUMSKU: Otišao iz Partizana i ODMAH HVALI ZVEZDU!

Autor: Republika

Sport

20.07.2021

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv Crvene zvezde će na teren u Almatiju izaći bivši igrač Partizana Maki Banjak.

RepublikaFoto: Starsport
Maki Banjak na "večitom derbiju"

Štoperu Kairata je dobro poznat kvalitet šampiona Srbije:

- Želimo da nastavimo put ka Ligi šampiona i ovo je veoma važna utakmica za nas. Zvezda je tim sa svojim stilom igre, imaju igrače koji mogu da promene tok meča u bilo kom trenutku. Imamo i kvalitetne igrače sa velikim iskustvom, pa ćemo se boriti da se još više približimo cilju i prođemo u narednu rundu. Sve zavisi samo od nas samih - istakao je štoper Kairata.

Debi Banjaka nije prošao slavno, pošto je Kairat poražen 2:0.

- Smatram da mi je na ličnom nivou meč dobro prošao, pošto dugo nisam zabeležio minute. Imao sam veliku želju da obučem dres Kairata i pomognem svojim saigračima, nažalost, rezultat nije bio onakav kakav smo očekivali. Ali, izvukli smo pouke i spremni smo da krenemo dalje.

Kamerunski internacionalac potom je istakao zadovoljstvo načinom na koji protiče njegova adaptacija u Almatiju:

 - Za kratko vreme uverio sam se da je ovo prelep grad, dobrodušnost ljudi se oseća na svakom koraku i stičete utisak da ste kod kuće. Svi saigrači, stručni štab i klub u celini doprinose našoj adaptaciji. Veoma sam zahvalan na tome - kazao je Banjak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading