NIJE JE IMAO SAMO KO NIJE HTEO: Manekenka varala FUDBALERA kao od šale, kada je SAZNAO učinio OVO!

Autor: Republika

Sport

17.07.2021

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavna afera iz svetskog fudbala ugledala svetlost dana.

RepublikaFoto: Instagram.com/aidayespica27
Aida Jespika

Predsednik Real Madrida Florentino Perez ispričao je anegdotu vezanu za bivšeg igrača "kraljevskog kluba" Mesuta Ozila i njegovu tadašnju devojku, atraktivnu manekenku Aidu Jespiku 

- Ozil se zaljubio u jednu manekenku iz Milana. Murinjo mu je rekao: 'Sa devojkom ti je spavao ceo tim Milana, ceo tim Intera i ceo stručni štab'. Mislim da je Ozil posle te izjave raskinuo sa njom - rekao je Perez.

 

 

- Mesut je imao 21 godinu kada je došao sa devojkom, ali je brzo otkrio čari Madrida i promenio je stil života. Oterao je tadašnju devojku i zamenio je sa manekenkom. Koristio je privatni avion da odleti do nje, da odradi posao i da se vrati - navodno je izjava Pereza, a prenosi je portal "Yardbarker".

 

 

Prelepa Aida je sama u ranijim intervjuima priznala da je bila u "šemi" sa Ozilom:

- Upoznali smo se u Madridu, razmenili telefone i jednog dana me pozvao i rekao da je u Milanu. Izašli smo na večeru bez skrivanja. Šta ja znam je li izajmio privatni avion da bi me video. Proveli smo divnu noć zabavili smo se i više se nikada nismo videli. Međutim, između nas je samo bio flert. Uostalom, mlađi je i niži od mene - rekla je tada Aida.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Igor

18.07.2021 10:04

Kud ne pitah...