REKAO MI DA REŠAVAM UTAKMICU, A NISAM NI IGRAO: Legendarni Rambo Petković se priseća anegdote sa pokojnim Bardom!

Autor: Republika

Sport

17.07.2021

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji stranac u istoriji brazilskog fudbala Dejan Rambo Petković je tokom boravka u Crvenoj zvezdi igrao pod dirigentskom palicom Milana Živadinovića.

RepublikaFoto: Twitter/Printscreen/FK Partizan/Starsport
Rambo Petković nikad nije imao problema sa Živadinovićem

Živadinović je preuzeo Crvenu zvezdu u vrlo trusnom periodu. Generacija iz Barija je raštrkala po Evropi, tadašnja Jugoslavija je bila u ratu i pod sankcijama i prostor za velike uspehe je bio vrlo limitiran.

Sve unutrašnje i spoljašnje okolnosti nisu Živadinoviću smetale, vodio je Zvezdu do titule Kupa protiv mnogo jačeg Partizana.

U tim sastavima bio je i čuveni Dejan Rambo Petković, koji se u emiji "Mojih top 11" kod Nebojše Petrovića prisetio kakav su odnos imali Bard i on:

- Živa je bio boemčina, mangup. Nisam imao problema sa njim. Bilo je momenata kada promeni ekipu, skloni neke igrače, onda me zove kada smo igrali protiv Vojvodine i kaže: 'Znaš kako ćemo da rešimo utakmicu protiv Vojvodine? Ti ćeš da je rešiš!'. Imao je te motivacione poruke - priseća se Petković.

Na odgovor da nije predodređen da igra tu utakmicu Živadinović mu je replicirao na svoj način:

- Ma ne, to sam te ja samo odmarao - iskusno će Živa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading