VELIKAN SKLOPIO POSAO LETA: Tadić POTPISAO ugovor ŽIVOTA!

Autor:

Sport

17.07.2021

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holanđani prezadovoljni činjenicom da su rešili status svog najboljeg igrača.

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić produžio je ugovor sa velikanom sa "Johan Krojf arene" do leta 2024. godine, a zadovoljstvo sklopljenim poslom izrazile su legende "kopljanika" Mark Overmars i Edvin van der Sar.

Interesantan detalj koji obuhvata nova saradnja tiče se opcije da srpski as, po okončanju karijere, ostane da radi u prestonici Holandije kao trener, što će mu sigurno izuzetno dobro doći za sticanje neophodnog iskustva.

- Nije tajna da Dušan igra vrlo važnu ulogu u našem timu. Kako na terenu tako i van njega, on je pravi lider. Fantastična stvar je što će ostati duže u Ajaksu. On je izuzetno fizički spreman i biće od velike važnosti za Ajaks u narednim godinama - izjavio je direktor Ajaksa Overmars.

U sličnom tonu govorio je i proslavljeni golman koji veruje da je dolazak Srbina prekretnica za giganta iz Amsterdama.

Dušanov dolazak bio je naš prvi korak u povratku na vrh evropskog fudbala. Kombinujemo iskusne igrače sa mladim talentima. Njegova radna etika, kvalitet, želja i glad za trofejima su doveli sve nas u klubu na novi nivo! Jedva čekam da sezona počne - rekao je Van der Sar.

Podsećanja radi, Tadić je Ajaks pojačao 2018. godine iz Sautemptona, a od tada je na 149 utakmica u 76 navrata uspeo da zatrese mrežu rivala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading