(VIDEO) TAKO JE GOVORIO ŽIVA: Starlete, splavovi, britka kritika - po OVOME će Srbija ZAUVEK pamtiti Barda!

Autor:

Sport

17.07.2021

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužna vest potresla fudbalsku Srbiju.

RepublikaFoto: FSS
Legendarni Milan Živadinović

Harizmatični srpski stručnjak Milan Živadinović preminuo je u subotu u 77. godini života, a ljubitelji fudbala u Srbiji zauvek će ga pamtiti.

Pored istaknute trenerske karijere, Živa će ostati upamćen i po komentarima u javnosti gde je uvek nastupao "bez dlake na jeziku".

Osim brojnih klubova i selekcija, Živadinović je jedno vreme radio i kao selektor SR Jugoslavije, kao i mlade reprezentacije (do 23 godine). Dve godine je sa klupe predvodio Crvenu zvezdu, i to u turbulentnom, tranzicionom periodu, posle osvajanja evropske i svetske titule. Sa crveno-belima uspeo je da osvoji Kup SR Jugoslavije 1993. godine.

Popularni "Bard" uvek je otvoreno komentarisao prilike u srpskom fudbalu i svojoj voljenoj Crvenoj zvezdi. Ljubitelji fudbala u Srbiji pamte gostovanja kod novinara Dejana Anđusa, a internet je preplavljen snimcima na kojima Živadinović komentariše starlete, splavove, uz originalne ocene rada trenera, kvaliteta pojedinih igrača itd.

Podsetimo, nedavno je Milan Živadinović dao ekskluzivan intervju za naš portal, a posebno je prokomentarisao selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading