REAKCIJA NA RASISTIČKE ISPADE: Oglasio se Voždovac posle INCIDENTA o kom svi pričaju!

Autor: Republika

Sport

16.07.2021

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Voždovac se izvinio za rasističke povike upućene igraču Čukaričkog Normanu Kembelu na utakmicI Superlige Srbije.

RepublikaFoto: fkvozdovac.rs
Kembel na utakmici za Voždovcem

Klub se oglasio saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Fudbalski klub Voždovac upućuje javno izvinjenje fudbaleru Normanu Kembelu, fudbalskom klubu Čukarički i sportskoj javnosti u Srbiji zbog rasističkih uvreda nekolicine navijača Voždovca tokom utakmice prvog kola Linglong Super lige Srbije.

Klub kao nijedan drugi, kako Voždovac, zovemo poznat je kao porodičan klub sa izrazitim vrednostima koje ne podržavaju bilo kakav vid nepoštovanja, uvreda i nasilja na bilo kojoj osnovi.

Navijači Voždovca poznati su kao pravi simpatizeri fudbala, poštovaoci sporta i fer pleja i na taj ugled smo izrazito ponosni.

Ovim saopštenjem ograđujemo se od ponašanja kojem nema mesta na stadionima širom Srbije i kao klub borićemo se da se ovakvi ispadi ne povezuju sa institucijom kakva je Voždovac - piše u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading