STANKOVIĆ ODGOVORIO STANOJEVIĆU: Uzburkalo se među VEČITIMA - trener Zvezde KRATAK I JASAN!

Autor: Republika

Sport

15.07.2021

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković obavio je pres konferenciju pred start Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević i Dejan Stanković

Od Stankovića se tražilo da prokomentariše izjavu kolege iz Partizana da je neverovatno da je za titulu u Srbiji potrebno da se pobedi svaka utakmica:

- Bavim se samo mojojm ekipom i Crvenom zvezdom. Ne želim nikoga da komentarišem. Svako ima pravo da komentariše šta i kako želi - izjavio je Stanković na ovu Stanojevićevu izjavu:

- U Srbiji ne smete nikada da pogrešite, ovo je jedinstveno prvenstvo u svetu gde morate da pobedite sve utakmice da biste osvojili titulu, ne smete jednu da izgubite. Niti tražim alibi, ali teško je boriti se sa ekipom koja za četiri godine izgubi četiri utakmice. Nijedna liga na svetu nema tu situaciju, da ima ekipu koja četiri godine pobeđuje u kontinuitetu - istakao je Stanojević i dodao:

- Mi smo prošle sezone osvojili toliko bodova što je nekad bilo dovoljno za titulu ili bar da budemo konkurentni, a jednostavno sa tim niste konkurentni.

Crvena zvezda će borbu za titulu početi u Novom sadu u meču protiv Vojvodine, koji je na programu u petak od 20 časova. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading